RESTAURANT SHISHA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 793 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Shisha. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 15:24 Super lekker zoals altijd!
25 mei 2024 om 20:40 Ik heb hier altijd met veel plezier gegeten, maar de laatste tijd is de kwaliteit van het eten en écht teleurstellend. Bezorging is zoals altijd top!
23 mei 2024 om 20:48 Super lekker eten altijd! Bezorging was snel en vriendelijk! Ik bestel hier altijd, de gerechten blijven keer op keer in de smaak vallen. Je proeft dat het lekker vers is, zal zeker hier vaker bestellen!
23 mei 2024 om 7:32 Heerlijk eten en snel bezorgd.
18 mei 2024 om 10:02 Lekker gegeten
12 mei 2024 om 22:00 Heerlijke groentenquiche, malse kip en kalfsvlees. Goed omgegaan met allergieën. Vriendelijke bezorger.
10 mei 2024 om 23:34 Lekkere smaak van eten Herinnering aan vakanties in Tunesië
29 apr 2024 om 11:27 Binnen de afgesproken tijd bezorgd (wij moesten ook nog thuis komen) en het was (weer) heerlijk. Het was vers, warm en smaakvol en we hadden een paar andere gerechten dan anders en ook die bevielen goed. Ze zijn ook altijd vriendelijk en correct
29 apr 2024 om 8:57 Super!
27 apr 2024 om 19:30 Lekker gegeten, maar helaas had ik meer bot dan vlees.
27 apr 2024 om 19:10 Heel slecht eten was vies, ik heb weg gooit, dat is geem tajine jammer voor mijn geld ,niet lekker
27 apr 2024 om 18:04 Erg smaakvol en lekker. Ga zeker vaker bestellen